Blij met jezelf

Christelijke Coaching en Therapie Arnhem

Praat jij over je gevoelens rondom corona?

Praat jij over je gevoelens rondom corona?

Heb jij last van corona stress? Last van alles wat je moet missen in deze corona tijd? Voel je je eenzaam?

Voel jij je soms boos, verdrietig, ervaar je veel stress ? Voel je je verwart over de hoeveelheid informatie en verschillende maatregelen in deze corona periode? Of maakt het je allemaal niks uit? En doe je je best om zo weinig mogelijk te voelen?

Heb je verdriet over een geliefd familielid of een goede vriend/vriendin die is gestorven door corona?
Wil je je verhaal daarover eens delen met iemand die met je meeleeft?
Is de situatie op je werk of in je familie heel lastig geworden?

Heb jij mensen in je omgeving die je kunt vertellen over hoe jij deze corona tijd ervaart?

Erover praten helpt! Maar het is wel belangrijk dat je de persoon waaraan je je verhaal en gevoelens vertrouwt.

Ik wil graag luisteren naar hoe jij je voelt in deze tijd. Of samen onderzoeken wat je voelt in de corona tijd. Zonder oordeel.

Neem contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Wil je weten hoe ik met de corona problematiek omga?

Het past bij mij om de situatie te observeren en kennis tot mij te nemen. Daarna maak ik mijn afweging en kom ik tot een keuze die bij mij past. Die keuze klopt dan voor mij.

Mijn lievelingsboom is een soort vliegden, die boom heeft een heel lange stam met alleen bovenin takken en naalden. Hij staat meestal in een groepje. Hij kijkt uit over alles wat naast en onder hem is. Hij observeert van af zijn hoge plek wat er aan de hand is.

Ik vind dat ik qua persoon op die boom lijk.

Zo doe ik het ook in deze corona tijd. Ik kijk naar hoe de regering de pandemie aanpakt, hoe andere landen het aanpakken, hoe mensen daar weer mee omgaan. Ik kijk hoe ik me voel in deze tijd, hoe mijn familie zich voelt. Ik luister naar mijn vriendinnen, hoe zij er mee omgaan en hoe zij op alles reageren. Zo zit ik in elkaar. Bij verschillende meningen over vaccinatie of over de maatregelen probeer ik de verbinding weer te vinden, dat kost me energie maar het is de moeite waard. Ik probeer te luisteren naar het verhaal van de ander. Ik probeer ruimte te vragen voor mijn verhaal. Mijn familie en mijn vriendinnen zijn die moeite waard, vind ik. Ik wil ze niet missen. Ik heb ze nodig in deze moeilijke tijd rondom corona.

Herken je dat? Dat communiceren over corona keuzes lastig is geworden, met mensen die je lief zijn? Mensen die belangrijk voor je zijn? Of op je werk met collega ‘s. Hoe doe jij dat?

Eva Jinek had eens een programma over de politiek in Amerika. Daar zijn veel verhalen over politieke keuzes van hele gezinnen, breuken in families door meningsverschillen tussen MENSEN die of op de Republikeinse partij stemmen of MENSEN die op de Democratische partij stemmen.

Op een gegeven moment interviewde Eva een gezin waarvan de vrouw op een andere partij stemde als de man. En neem maar van mij aan dat dat echt heftig is voor een Amerikaans gezin.
Eva vroeg hen hoe zij daar mee omgingen in hun huwelijk en gezin. En de tranen springen mij nog in de ogen om het antwoord wat ze gaven.

“Wij laten de liefde overwinnen en niet de verschillen van onze politieke voorkeur.

Zo, nu weet je een beetje hoe ik deze tijden van corona met al z’n nieuwe uitdagingen beleef en probeer te beleven. En ik kan je wel zeggen dat ik het een knap lastige tijd vind.

Ik heb een aanbod voor jou. Wil jij graag eens met iemand praten over jouw gevoelens, iemand die respect heeft voor jou gevoelens?

Dan nodig ik je uit om het contactformulier op mijn website in te vullen. Dan maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dat gesprek is gratis. (En mocht je eventuele verdere gesprekken willen doen en je hebt een klein budget dan vinden we daar een oplossing voor. Daar komen wij samen wel uit.) Ik vind het namelijk heel belangrijk dat we ruimte geven aan onze emoties in deze moeilijke tijd.

Jij bent van harte welkom met jou verhaal.

Neem contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Reacties zijn gesloten.